Andorra es va convertir el passat 4 d’agost en la capital del ciclisme al Pirineu amb la celebració de la 5a edició de la marxa cicloturista de Joaquim “Purito” Rodríguez, que enguany ha batut el rècord de participants, amb més de 2.800 inscrits, i que ha comptat amb la participació del mític ciclista Pedro “Perico” Delgado, a qui es va homenatjar en aquesta edició.

L’organització de La Purito ha pres una iniciativa exemplar per a protegir el medi ambient i fer un ús sostenible dels recursos, eliminant l’ús de paper en la documentació per als ciclistes i en els documents informatius. La informació de La Purito es va distribuir amb format digital a través d’una xarxa sense fils pròpia amb mini-servidors connectats, creada amb el sistema CHAtU Events de l’empresa andorrana Witeklab. Els ciclistes varen poder accedir a tota la documentació en el punt de recollida del dorsal i descarregar-la al seu mòbil.

Evitant l’ús de paper imprès en la documentació de la marxa, la Purito posa el seu granet de sorra per a la cura del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. La distribució de la informació amb format digital és més eficient i suposa també un gran estalvi econòmic per als patrocinadors i també per a l’organització de la marxa.

Amb aquesta experiència ha quedat palès el valor afegit que aporten les solucions CHAtU Events en l’organització dels esdeveniments esportius.

La distribució documental mitjançant el CHAtU Events és:

_ Més eficient, ja que permet crear una xarxa sense fils en qualsevol lloc i connectar-hi servidors en núvol per a compartir la informació amb format digital.

_ Més sostenible perquè evita l’ús de paper imprès, el transport i l’emmagatzematge de la documentació, reduint les emissions de CO2.

_ Més econòmic, en estalviar els costos derivats de la producció editorial i la distribució de la documentació.

Agraïm a l’organització de La Purito la seva aposta per CHAtU Events per a facilitar l’accés dels assistents a la informació i potenciar la sostenibilitat de la marxa reduint l’ús de paper.

Estigues al dia sobre CHAtU Events

Subscriu-te a la nostra llista de correu per a rebre les novetats i exemples de solucions CHAtU Events.

* Rebràs un màxim de 2 correus nostres al mes.   

Gràcies per subscriure't! Aviat començaràs a rebre els nostres correus.